Разработки
Ние предлагаме разработки в много сфери, но вие най-точно ще решите нужната за вас

Всяка разработка на ЦИОС – без значение от поръчителя, темата и конкретната форма – преминава през процес на безпристрастен преглед, за да осигурим максимална обективност на крайния продукт. Основните и водещите принципи за нашите разработки са КАЧЕСТВО и ОБЕКТИВНОСТ.

Екип на ЦИОС

(анотация)

На 17 май в София ще се състои Срещата на върха ЕС- Западни Балкани, която е за първи път в този формат след срещата през юни 2003 г. в Солун.
Очаква се, в София се ЕС да даде европейска перспектива на държавите от Западните Балкани, без да създава нереалистични очаквания.

Във връзка със срещата, екип на ЦИОС извърши проучване, целта на което беше да се разбере какъв е напредъкът на страните от Западните Балкани по пътя на интегрирането им в ЕС, да се определят предизвикателствата, пред които са изправени те, да бъдат анализирани вътрешните и външни фактори, влияещи върху процеса на тази интеграция, а също и да се формулират някои подходи за действие.

В разработката „Западните Балкани и ЕС“ е направен аналитичен преглед на ситуацията в региона на Западните Балкани и отделните страни; обсебването на държавата; екстремизма и агресивния национализъм (вкл. на радикалния ислям); миграцията; евро-атлантическата интеграция на страните от Западните Балкани (ЕС и НАТО); влиянието на други страни в региона (САЩ, Великобритания, Турция, Китай, страните от Персийския залив и др.). Включен е и кратък обзор на икономическото и финансово състояние на Западните Балкани и отделните страни към пролетта на 2018 г.

Първокласно съдържание (Premium Content). Ако искате да получите цялата разработка, влезте във връзка с ЦИОС като изпратите e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Абонирайте се за свободни разработки, нови и още