Блог

Ако познаваш врага и познаваш себе си, не бива да се боиш какъв ще е изходът и от сто битки. Ако познаваш себе си, но не и врага, за всяка извоювана победа ще претърпяваш по едно поражение. А ако не познаваш нито врага, нито себе си, ще губиш всяка битка.

Сун Дзъ, „Изкуството на войната“           

25 07 2019 Val Cankov S 400Бригаден генерал от резерва Валентин Цанков, експерт в Центъра за изследване на отбраната и сигурността и заместник-председател на Асоциацията на сухопътните войски за причините Турция да придобие ракетните комплекси за ПВО С-400, за последствията от тяхното доставяне и евентуалното им оперативно използване и отражението на ставащото върху НАТО и България.

 

11 07 2019 SVIБригаден генерал от резерва Валентин Цанков, експерт в Центъра за изследване на отбраната и сигурността и заместник-председател на Асоциацията на сухопътните войски за обвиненията на Прокуратурата към бивш и настоящия директори на Служба Военна информация

 

 

 

30 04 2019 Val Cankov MediterraneanБригаден генерал от резерва Валентин Цанков, експерт в Центъра за изследване на отбраната и сигурността и заместник-председател на Асоциацията на сухопътните войски за военно-политическото измерение на противоборството между САЩ, НАТО и Русия в района на Източно Средиземно и Черно море след битката за Сирия.

 

 

 

Абонирайте се за свободни разработки, нови и още